0

Žiadne produkty

  • Poštovné

    0,00 €
  • Spolu

    0,00 €
Domov > Prípadové štúdie
Cenová ponuka
Nákupné centrum Point v Banskej Bystrici je zaujímavým dielom, ktorého fasáda nesie fragmenty obrazu Dominika Skuteckého. V stredisku nájde svoj domov viac ako 40 prevádzok obchodov, služieb a gastronomických zariadení na celkovej ploche viac ako 5 tisíc metrov štvorcových. Interiér v OC Point prešiel aj našimi rukami.
S architektom Tomášom Čechvalom sme spolupracovali už v minulosti. Keďže išlo o projekt úspešný a príjemný, konkrétne o vybudovanie majestátneho schodiska v projekte Stein2, veľmi radi sme si spoluprácu zopakovali. Čechvala Architects nás oslovili na realizáciu modernizácie časti wellness centra v bratislavskom River parku.
Klient z Banskej Bystrice nás oslovil minulý rok, aby sme mu zrealizovali sklenený prístrešok na terase jeho domu. Pôvodné návrhy od architekta boli relatívne náročné, čo by nebol problém, avšak presahovali zákazníkom očakávaný rozpočet. Hľadali sme riešenie, ktoré by bolo podobné tomu pôvodnému a zároveň menej finančne náročné. Požiadavkou bolo zachovanie otočených U profilov. Tie zostali dominantné, ostatné prvky išli do úzadia.
Pre projekt Stein2 sme realizovali schodisko vo vstupnej hale. Máme radosť, že sme k takémuto veľkému projektu mohli prispieť svojou troškou a to nielen ako pasívny vykonávateľ, ale opäť ako navrhovateľ technologicky lepšieho a cenovo výhodnejšieho riešenia. Je našim poslaním hľadať pre našich klientov lepšie riešenia.
V modernej novostavbe rodinného domu v Topoľčiankach sme dostali za úlohu vymyslieť estetické a funkčné riešenie pre zábradlie schodiska. Zákazník nevedel ako presne dosiahnuť to, aby zábradlie slúžilo ako bariéra medzi izbami, ale aj ako bariéra hluková a proti úniku tepla. Riešenie, ktoré sme klientovi navrhli je podľa jeho predstáv a zároveň je čisté a elegantné.
Oblastné riaditeľstvo Železníc Slovenskej republiky vo Zvolene si u nás objednalo sklenenú markízu. Požiadavka klienta bola v tomto prípade jasná – ochrana zamestnancov a návštevníkom pred poveternostnými podmienkami pri vstupe do budovy. Klient zároveň hľadal estetické a dizajnovo čisté riešenie, ktoré bude ladiť s architektúrou budovy. Podľa prvotných predstáv sme mali realizovať iba markízu na tiahlach, no takéto riešenie má svoje veľkostné li
Rekonštrukcia chátrajúceho objektu prebiehala od marca 2015. Z nášho pohľadu bola dôležitá prípravná fáza, konzultácie a odborné rozhovory s architektmi a zhotoviteľom. Konzultovali sme technické možnosti a vhodné riešenia, ktoré by boli v prvom rade funkčné, spĺňali bezpečnostné požiadavky a zodpovedali predstavám o nadčasovej architektúre objektu. Po hrubých stavebných úpravách a rekonštrukcii exteriéru a interiéru prišiel v priebehu roku 2016
V administratívnom priestore advokátskej kancelárie v Leviciach sme sklenenou stenou vytvorili priestor, ktorý klientovi ponúka možnosť nerušených rokovaní a schôdzok. Naša práca prebehla v rámci väčšej rekonštrukcie a pracovali sme tu v 2 etapách.
V malom modernom rodinnom dome na vidieku neďaleko Banskej Bystrice, sme pracovali v dvoch etapách. V prvej sme realizovali interiérové prvky, v druhej etape sme riešili sklenené zábradlie na terase. A práve tomu sa budeme venovať detailnejšie.
Bytový komplex Švermova je moderný súbor troch bytových domov, ktorý vo vyhľadávanej lokalite Banskej Bystrice ponúka príjemné byty a obchodné priestory. Našou úlohou bolo ponúknuť riešenie exteriérového skleneného zábradlia s uchytením na oceľovú konštrukciu pre prvú etapu výstavby. Zadanie vyzerá jednoducho, malo to však jeden háčik ...