0

No products

  • Shipping

    0,00 €
  • Total

    0,00 €
Home > Prípadové štúdie
Cenová ponuka
Pozrite sa, ako sme skleneným tunelom, farebnými vitrážami okien a iným celosklenenými systémami prispeli k naplneniu cieľa Kúpeľov Piešťany o vybudovanie špičkového wellness zariadenia v spojení s 5* hotelovým komplexom.
Vo veľkej dvojpodlažnej miestnosti, ktorá predtým slúžila ako telocvičňa pre deti základnej školy, sa dnes nachádza moderná kancelárie plná mladých kreatívnych ľudí, ktorí sú základom internetového portálu Interez.sk. Pozrite sa ako sme akusticky a vizuálne rozdelili priestor loftu a vytvorili tak plnohodnotné miestnosti sa zachovaním svetelnosti a optickej otvorenosti industriálneho priestoru.
Stein sa v minulosti pýšil kvalitným pivom, ale aj urbanistickou hodnotou. Dosahoval hodnoty mestského komplexu a dnes je súčasťou moderného multifunkčného mestského bloku v Starom Meste. Pozrite sa, ako sklenená markíza zhotovená v našej dielni, s historickými prvkami, dotvára estetický a architektonický vzhľad budovy Spilka dnes.
There is nothing unusual today when a company moves from impersonal office space to a more personal space like a family home. In addition to the benefits, employees will also have a pleasant place to work. We think companies should give a chance to these spaces and reconstruct some houses that have an architectural value. See the result.
Working with such a unique architecture, such as Bottova Street in Banska Bystrica, is sensible and modern without breaking the history of this place. We alternated glazier work with locksmith.
Bottova1 bola naša prvá zákazka, ktorú sme realizovali na známej ulici Bottova v Banskej Bystrici. Táto biela budova bývalej polikliniky má v sebe ráz anglického štýlu a po rekonštrukcii v sebe ukrýva moderné obchodné a kancelárske priestory. Zatiaľ sa pozrite na to, ako sme prispeli k modernizácií značne zdevastovanej budovy, ktorá bez využitia chátrala od roku 2007.
In the wider center of Banska Bystrica a new building of 3 interconnected apartment buildings was built. On the top floor there are majestic terraces with a rugged floor plan that require decent railings. In the company I.K.M., which approached us for cooperation, they sensed that we will help them to find better solutions and in the quality they imagine.
Nákupné centrum Point v Banskej Bystrici je zaujímavým dielom, ktorého fasáda nesie fragmenty obrazu Dominika Skuteckého. V stredisku nájde svoj domov viac ako 40 prevádzok obchodov, služieb a gastronomických zariadení na celkovej ploche viac ako 5 tisíc metrov štvorcových. Interiér v OC Point prešiel aj našimi rukami.
We have collaborated with the architect Tomáš Čechval in the past. As it was a successful and pleasant project, namely to build a majestic staircase in the Stein2 project, we were very happy to repeat the cooperation. Čechvala Architects approached us for the modernization of a part of the wellness center in the Bratislava River Park.
Klient z Banskej Bystrice nás oslovil minulý rok, aby sme mu zrealizovali sklenený prístrešok na terase jeho domu. Pôvodné návrhy od architekta boli relatívne náročné, čo by nebol problém, avšak presahovali zákazníkom očakávaný rozpočet. Snažili sme sa preto nájsť také riešenie, ktoré by bolo podobné tomu pôvodnému a zároveň menej finančne náročné. Požiadavkou bolo zachovanie otočených U profilov. Tie zostali dominantné, ostatné prvky išli do úza
Pre projekt Stein2 nadnárodnej stavebnej a developerskej spoločnosti YIT sme realizovali schodisko vo vstupnej hale. Máme radosť, že sme k takémuto veľkému projektu mohli prispieť svojou troškou a to nielen ako pasívny vykonávateľ, ale opäť ako navrhovateľ technologicky lepšieho a cenovo výhodnejšieho riešenia. Je našim poslaním hľadať pre našich klientov lepšie riešenia.
In a modern new family house, we were tasked with devising an aesthetic and functional solution for stair railing. The requirement was that the railing should serve as a barrier between the rooms, but also as a noise barrier and against heat leakage. The solution is, according to his ideas, clean and elegant.
Oblastné riaditeľstvo Železníc Slovenskej republiky vo Zvolene si u nás objednalo sklenenú markízu. Požiadavka klienta bola v tomto prípade jasná – ochrana zamestnancov a návštevníkom pred poveternostnými podmienkami pri vstupe do budovy. Klient zároveň hľadal estetické a dizajnovo čisté riešenie, ktoré bude ladiť s architektúrou budovy. Podľa prvotných predstáv sme mali realizovať iba markízu na tiahlach, no takéto riešenie má svoje veľkostné li
Rekonštrukcia chátrajúceho objektu prebiehala od marca 2015. Z nášho pohľadu bola dôležitá prípravná fáza, konzultácie a odborné rozhovory s architektmi a zhotoviteľom. Konzultovali sme technické možnosti a vhodné riešenia, ktoré by boli v prvom rade funkčné, spĺňali bezpečnostné požiadavky a zodpovedali predstavám o nadčasovej architektúre objektu. Po hrubých stavebných úpravách a rekonštrukcii exteriéru a interiéru prišiel v priebehu roku 2016
V administratívnom priestore advokátskej kancelárie v Leviciach sme sklenenou stenou vytvorili priestor, ktorý klientovi ponúka možnosť nerušených rokovaní a schôdzok. Naša práca prebehla v rámci väčšej rekonštrukcie a pracovali sme tu v dvoch etapách.
V malom modernom rodinnom dome na vidieku neďaleko Banskej Bystrice, sme pracovali v dvoch etapách. V prvej sme realizovali interiérové prvky, v druhej etape sme riešili sklenené zábradlie na terase. A práve tomu sa budeme venovať detailnejšie.
Bytový komplex Švermova je moderný súbor troch bytových domov, ktorý vo vyhľadávanej lokalite Banskej Bystrice ponúka príjemné byty a obchodné priestory. Našou úlohou bolo ponúknuť riešenie exteriérového skleneného zábradlia s uchytením na oceľovú konštrukciu pre prvú etapu výstavby. Zadanie vyzerá jednoducho, malo to však jeden háčik ...